Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutsa blogja

mindenről ami történik velem,körülöttem,allatam meg ahol érem.

Friss topikok

  • Draton: Hát ez rohadt nagy! Jó kis történet és könnyen is hihető XD (2008.05.13. 15:25) A szerelem északája

Linkblog

Archívum

A szerelem északája

2007.07.11. 21:19 Kutsa

Nos a mára szánt evangélium egy msn hangjáték átirata. Remélem fog tetszeni és nem fog senkise meggyilkolni. És köszönetet kell mondani daninak aki segitett mindezt megalkotni.Köszönöm!


Történetünk a média hajón játszodik, kevés időutazás segitségével.


-Jaj de izgi és mekkora a faszod?-kérdi lola a híres popsztár james deantől.
-Jaj ez most hogy jön ide lola cica?
-Hát úgy, hogy csak nem gondolod ,hogy egy Comet nyertes beéri bármekkora fasszal?!-
-Ez enyém olyan, mint egy üstökös!
-Multkor is beverte a Csipa, oszt semit se éreztem!
-Mer nem szorúlt bele semmi finomság!
-De én sokkal gyengédebb leszek kometlány!
-Nekem nem gyengédségre van szükségem, hanem baszásra-Lola szégyelősen belenevet a pezsgős pohárba.
-Akkor megpróbálok mindent beleadni-Jimmy Dean felszegi cowboy kalapját,majd int a pincérnek és rendel még egy üveg Möet pezsgőt.
-Jaj te férfi állat! Vigyél A1000 audid hátuljába és tégy magadévá!-közben a kecsap szong szol halkan,alig észrevehetően.
-Nekem egy ezüst porschém van béjbe,oda kinn vár!-Jim Dean kacsint egyet majd a erősen megmarkolja a pezsgő nyakát,majd nagyot durran és a pezsgőhab a mediahajó padlóján landol.
 Lola szemében csilogás és valami felfoghatatlan vágy halmozodik,utojára akkor érzett ilyet amikor a következőt olvasta: "Sikert sikerre halmoz Lola (18), hazánk elsőszámú tinisztárja" - Blikk!A lába már indulna de eddigi szerelme, Márk a tinisztár karja után nyúl!
-Ugyan az a kis buzzancs nem jelenthet problémát- gondolja magában jimmy.
-Ne Lola! Ne tedd ezt velem! Hogy fogunk szétolvadni, mint jég a pohárban?-zokog a férfiasság netovábbja.A feszültség harapható a levegőben.
-Gyere és megmutatom milyen egy véget nem érő buja éjszaka!-Jim megragadja Lola kacsóját ,félrelöki Márkot ,majd kiszaladnak a dunapartra,ahol az ezüst porsche csillog az éjszakában.Rakonczai Viktor és testvére, Imre meg a Gyurcsány Feri egyszere ejtik le a pezsgős poharat.
 Csurka István álló farka a média hajó felé mutat:-Valami történt-jegyzi meg magában-megint a zsidók!-
Közben a holdfény Lolára és Jimre világit:
-Már régóta erre a pillanatra vártam,tudod igazából nagyon félénk voltam és nem mertem feléd közeledni hisz a lábad nyomába se értem!-Jim elő veszi minden szinészi tudását-De most úgy érzem összetartozunk!-Jim és Lola ajka összetalálkozik a cowboy kalap alatt.
-Állj!Lola kérlek!-Márk rohan a szerelmespár után, térdre rogy..majd egy szerelmes nótával próbálja lola szánalmát kicsikarni.
-Ments meg szerelem lálálá!-szól a dal,és közben a holdfény  betakarja a fiatalokat.Jim halkan hány a sarokban,csurka istvánnak erősődik az erekciója:- Anyukám így még sose állt!- kiált boldogan.Közben vége a dalnak,de már késön érkezett Márk, Jim csábitása révbe ért,Lola már képtelen felejteni,képtelen kitörölni a gondolataibol Jim izmos testét.Csurka István közben halkan erektál és egyre közelebb ér a médiahajóhoz.
Ekkor azonban Semjén Zsolt kitör a média hajó fedélzetéről,és bőszen hangsúlyozza a helyes keresztényi értékrendet. Jim és Lola megszökik a közönség elől.Csurka ekkora ér oda:-Mindenki dobja el a menorát!-kiáltja.
Semjén Zsolt ekkor a romantikus hangulattól megbódulva,Kéjes pillantásokat vet Csurka irányába.Alig észre vehetően csurka nadrágjába nyul:
- Pistukám ez ám nem semmi!-
-No de zsoltikám ezt még a Szijártó Peti is csak két hét után merte megtenni!-
-Ne aggodj pista itt nem lát minket senki se-beszálnak egy A1000 audiba és a ködbe foszlanak.Közben Márk ördögi tervet eszel ki.Lola pedig kéjes sikolyokat enged meg magának :
- Igen jimi még jobban,oda is muphmuph!-
Jimi enged a kisértésnek és betöri a vad kancát(akár csak tette azt az Édentől keletre c. filmben).Mark ekkor elszomorodik:
-De még nincs vége !!!-üvölti-Közel sincs vége te szexuálisan izgató cowboy!!!Kérlek!Az összes popslágerem neked írtam lola,minden melódia hozzád szól.minden harmónia téged éltet,kérlek ne itt kurj félre a mediahajó közönsége előtt.-közben egyre több médiaszemélyiség gyülekezik a porsche körül.
Gyurcsán közbe szokásos oktondiságával elemzi a helyzetet:
-Márk fiam kérlek ez egy kellemetlen intermezzo.-
Közben Csurka kirugja az audi ajtaját:
-Fúj te zsidó vagy?!- üvölti-
-Nem! Csak fitymaszükülettem volt gyerekkoromban,ne menj el Pista beszéljük meg-
Node a fokusz ismét a miniszterelnökre irányul!
-István!...Mi volt ez kérlek?-
-Miközöd hozzá te kilincsorrú kulamonaliza!-A médiahajó közönsége költészetet sejt!
A miniszterelnök felszegi a fejét majd így szól:
-Te kostolgatsz engem István?
-Kostolgason téged a Kármán Irén-Kármán Irén alig észrtevehetően rágni kezdi a miniszterelnők pantaloját.A miniszterelnök átnyújtja pohár pezsgőjét Dobrev Klárának,feltűri ingújját majd odalép a miép elnökéhez:
-Na de kéremszépen nemisúgy van az!-ekkor gurcsi felfedez valami bájt csurka üveges tekintetében.Kármán Irén még mndig rág.És Jim és Lola már a második menetet kezdi.
Ekkor odabenn a mediahajó bigband Szt. Martin vezetésével rákezd egy romantikus számocskára..a feszültség feloldására.Kármán Irén megállás nélkül rág.
A két párt vezető megnyugszik,majd bahaladnak és ott egy lágy keringőbe kezdenek.
Márk és Semjén Zsolt elkeseredetten támasztják a porsche oldalát és hallgatják az odabenn zajlő eseményeket.
 Eközben a média hajó másik oldaláról szörnyü hadelhad halatszik.
Szijártó Péter és Philip egy cheszlovákiából importált gumicsonak segitségével megcsákjázza a hajót és jobboldali rosszindulatot árasztanak magukból.
Demján Sándor kardjába döl ,Friderikusz bekapcsolja verszacse öltönyén elrejtett gombkameráját.Szijárto  12 pontot olvas fel,Philip meg  régi z+ os élményeket mesél Márknak aki ettől jobb kedvre derül ,Schmidt Mária szétnéz.
Az események megzavarják Gyurcsi és Csurki között kibontakozó románcot,majd a tömegben eluralkodó zürzavar szétválasztja őket:
-Feri ugye nem felejtesz el sose!- kiáltja egy szűzlány bájával a méltán híres író ,politikus.
Jimi Deant, aki közben nyakig Lolában van,valami furcsa balsejtelem keríti hatalmába.
-Atyauristen nem huztam gumit!-üvölti
Lola ördögi kacajt halat:
-Most már sohase nem menekülsz ördögi szoritásombol!-
monjuk Jim mindig úriember, tehát sose élvez nőbe ,de az előváladék is veszélyes lehet!
Schmidt Mária nála nezebben leírható nevű embereken gondolkodik ,furcsa nézésével sakkban tartja a két oldat.Az örök nyughatatlan Brando harleyjával megérkezik a korzóra.
Ments meg te hős hárlis!-kiáltja Lendvai Ildikó.
Brandó kezét nyújtja a külsejében leginkább a rosszemlékű Gábor Zsazsára emlékeztető frakcióvezető asszonynak.Ildi kapva kap az alakalmon ,majd egy finom lépésel "kilép" a politikai csatározások színhelyéről.
-Hello cica!- köszönti brandó a pártasszonyt, ráteríti a bördzsekijét.
Horn Gyula koronáját kicsit följebb tolja,a Solyom Lacitól kapta, még nagy a fejére,rossz szemmel nézi Lendvai csalfa viselkedését.Ildi nem tud ellenállni a hős csábítónak,brandó hátranéz majd meglátja az örök vetéjtárs Dean kocsiját,majd a meglepődöttségtöl földe ejti a karjában tartott Ledvai Ildikót,nagyot koppan majd elhalgat.Horn Gyuszi válán sírja ki magát, kinek áll ,meg kék a vége, mert kobaltba nyomta, meg mert kapitalista elhajlást érez a levegőben ,mert még nem elég részeg.Jjimi Lola kielégíthetetlen sexétvágyától megcsömörlik, kinyitja a porsche ajtaját és magára hadja a kéjesen vonagló popidolt,majd rágyújt egy cigire.
-Jim itt  hagysz?-
 Jim közben körbenéz a társaságon és nyugtázza a látottakat:- hmm..egy börzsekis frackióvezetőnő,egy koronás kiskirály és egy kiégett filmsztár.
-Egy pillanat drágám-hátraszól csendesen.Majd rákacsint brandóra,és arra ösztönzi,hogy folytassa amit ő elkezdett.Schmidt Mária furcsán néz.
Brandó bepattan a kocsiba majd nekilát a fiatal popcsillag kielégítéséhez.
Eközben Horn Gyuszi és Lendvai Ildi a holfényben néznek a csepeli munkásotthon irányába.Gyula átkarolja Ildikót majd egy forró csókban egyesülnek.
 Nem hiában a szerelem éjszakája ez a mai!

1 komment

Címkék: média sex szerelem lola márk hajó gyengédség északa jim brando

A bejegyzés trackback címe:

https://kutsa.blog.hu/api/trackback/id/tr62116309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Draton 2008.05.13. 15:25:51

Hát ez rohadt nagy! Jó kis történet és könnyen is hihető XD
süti beállítások módosítása